Buborékból épült szappanbirodalom (könyv)

4.399 Ft
Mennyiség:db

Ez a könyv sokkal többet ad, mint csak a szappangyártás trükkjei és fortélyai, üzleti praktikák, hiszen ez egy kis ember nagy útját járja be, kendőzetlen őszinteséggel.

Szeretettel ajánljuk a könyvet annak:

• aki régóta használja a Yamuna termékeket és kíváncsi a mögötte lévő küzdelmes sztorira
• aki szereti látni, hogy egy termék mögött milyen valódi személyek állnak a saját, néha tragikus, néha vicces, de mindenképp fordulatos sorsukkal együtt
• aki szeretne ötletet ahhoz, hogy mihez kezdhet egy raklap szappan árából
• aki szereti a motiváló történeteket, meséket egy szegény fiúról, aki elindul szerencsét próbálni, végül az élete célját találja meg
• aki ismerte Kajtár Zsoltot, a Yamuna márka alapítóját, de szeretne még közelebb kerülni hozzá
• és aki nem ismerte, de kíváncsi egy harcos életére
• végül ajánljuk annak is, aki szereti Indiát, vagy a keleti kultúrát

Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5
Várható szállítás: 2024. július 16.
4
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 13.500 FT FELETT
100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
MAGYAR TERMÉK

Leírás és Összetevők

A könyv szerzője Kajtárné Mocsár Erika, aki Kajtár Zsolt, a fiatalon elhunyt Yamuna márka megálmodójának és alapítójának felesége. Története az együtt megélt közel 30 évet mutatja be leplezetlen őszinteséggel, főleg a márka kialakulására, fejlődésére fókuszálva az emberi tényezőkön keresztül.

Erika gyógypedagógiai tanulmányai után a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségébe csatlakozott. Ott ismerkedett meg Zsolttal és indult el közös életük, mely átível a Yamuna márka megalapításától kezdve egészen napjainkig. Lehetne e valami ennél hitelesebb, mint a közös élet, az együtt töltött sok sok küzdelem, kaland, öröm és bánat?

A szerzőnek nincs semmi más célja, mint személyes  elbeszélésével emléket állítani Kajtár Zsolt nagyszerű és kivételes munkásságának.

Könyvét áthatja a tiszta lelkiség, melyet mi garantálhatna legjobban, mint egyrészről maga a témaválasztás. Másrészről pedig Erika alázatos és őszinte jelleme, odaadó támogatása, mely nélkül sosem lehetett volna Zsolt az, aki lett.

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 12. 22.
Igaz történet alapján készült valódi csoda!

Személyesen ismertem Zsoltot, köszönöm neki hogy anno munkát kaptam tőle a Haribos standnál a Tescoban…töretlen kitartásával elérte céljait, emlékszem a somogyvámosi házikóban készített első szappanjaira is, melynek azóta is “szerelmese” vagyok!

Köszönöm Erika, szerintem mindannyiunk nevében, hogy ezt a könyvet megírtad, mert aki ismerte és szerette Zsoltot, annak ez a könyv, egy igazi kincs és örök emlékként szolgál!

Soha nem feledlek Zsolt!
|
2023. 12. 21.
Nagyon édekes könyv. Elkezdtem olvasni és nem tudtam letenni. Néhol vicces de egy megható történet.
|
2023. 12. 20.
Elolvastam a könyvet ami nagyon tetszett. Erika nagyon szépen fogalmazva írta meg és nagyon jó volt olvasni hogy Zsolt honnan hova jutott el. Sajnos a könyv vége rosszul végződik, amit nagyon sajnálok hisz Zsolt kaphatott volna még esélyt az élettől. Erikára büszke vagyok hogy így segítette Zsoltot és mindig mellette állt jóban rosszban. Nagyon nagy gratuláció Erikának a könyv megírásáért és Zsolt is büszke rá sajnos már fentről. A végén bekönnyeztem. 2 nap alatt olvastam el, mert nem lehetett abba hagyni annyira érdekes volt. Köszönjük Erikának, hogy megírta ezt a történetet Zsolt emlékére. További sok sikert kívánok szeretettel.
|
2023. 12. 16.
Nagyon èrdekes könyv, ès megható is.