Díjazott Yamunák

ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJAT nyert 2018-ban Szőlőmagolajos testápoló családunk, 2019-ben Beauty Elixir Anti-Ageing arcápoló családunk, 2021-ben pedig Bőrfeszesítő arcápoló családunk is.

Szőlőmagolajos kozmetikumainkat elsősorban száraz, igénybe vett bőrre ajánljuk, hiszen antioxidáns tartalma lassítja az öregedési folyamatokat és csökkenti a környezet káros hatásait. Krémeink hidratálnak, regenerálnak, csökkentik a ráncokat és a száraz bőr kellemetlen tüneteit. A kozmetikumok illatában visszaköszön a nap érlelte zamatos szőlő, amelynek gyümölcsös aromáját a diósmazsolás akkord teszi különösen izgalmassá. 

Bőrfeszesítő családunk tagjai a bennük található hatóanyagokkal segítik „tompítani” a már megjelent ráncokat. Emellett közepes méretű hialuronsavval is kiegészítettük őket, ami még mélyebben képes a bőrbe hatolni és ott megkötni a vizet, ezáltal hidratálni azt. Bőrszépítő összetevőik például a babassu olaj, shea vaj, hialuronsav, Peptid hatóanyag, vörösfenyőből nyert kivonat is. 

A Beauty Elixir kozmetikumokban nemcsak a Bőrfeszesítő családjainkban már megszerzett tudásunkat alkalmaztuk, hanem olyan egyedülálló formulát is tettünk bele, amelynek köszönhetően akár 2-3 hét után látványosan feszesebb lesz az arc bőre.
 
Anti-aging családunk is - hasonlóan a Szőlőmagolajos családhoz és Bőrfeszesítő családunkhoz is - „Bőrgyógyászatilag tesztelt” minősítéssel is rendelkezik, vagyis mindegyik kozmetikumunk egy független laboratórium által bevizsgált és nem allergizálja a korábban már más termékekkel szemben érzékenységet mutató tesztalanyok bőrét.

A 2018-as évünk másik nagy boldogsága az volt, amikor a Cosmo Beauty Awards fürdőtermékek kategóriájának közönségdíját is elhozhattuk a Yamuna cég a CsupaSzív fürdőbombájáért.

Köszönjük Neked is, kedves Vásárlónk, hogy szereted és használod termékeinket, hiszen enélkül nem részesülhettünk volna ezekben a megtisztelő elismerésekben!

Rendezés:

Szőlőmagolajos fürdőbomba 95g

Raktáron
899 Ft
8

Szőlőmagolajos növényi szappan 110g

Raktáron
1.249 Ft 874 Ft
375 Ft 30%
31

Szőlőmagolajos testápoló 200ml

Raktáron
1.800 Ft
17

Szőlőmagolajos testvaj 200ml

Raktáron
3.499 Ft
21

Szőlőmagolajos testvaj 50ml

Raktáron
1.530 Ft
13

Szőlőmagolajos tusfürdő 200ml

Raktáron
1.699 Ft
14