4+1 megható ajándék ötlet Anyák napjára

4+1 megható ajándék ötlet Anyák napjára
Május első vasárnapja az a nap, ami újra és újra könnyeket csal a szemekbe. Az anyukádnak, nagymamádnak ilyenkor az életen át tartó szeretetet és odaadást egy igazán szívhez szóló ajándékkal szeretnéd megköszönni. Sokszor a legapróbb figyelmességek jelentik a legnagyobb örömöt, amik a maga egyszerűségében tudnak igazán sokat adni annak, akit annyira szeretsz.

Hoztunk most neked néhány apró ötletet, hogyan tehetnéd igazán különlegessé ezt a napot anyukád, nagymamád számára.

 

1. Mondd el neki, miért vagy hálás.

Egészen elképesztő abba belegondolni, hogy életünk során mi mindent tett értünk az édesanyánk, nagymamánk. Megannyi átvirrasztott éjszaka, segítség, bátorítás, együtt sírás vagy éppen együtt nevetés, támogatás, megértés, tanácsadás. Amikor rád néz, valószínűleg nem is érti, hogyan repülhetett el ennyire gyorsan az idő.

Hidd el, hogy már önmagában az is sokat fog jelenteni a számára, ha köszönetet mondasz neki az elmúlt évekért. Vagy ha a szavak mégis elakadnának, ahogy te magad is ezekre visszagondolsz egyszerűen csak öleld meg őt szíved minden szeretetével és hagyj időt a pillanatnak.

 

2. Lepd meg kedvenc, illatos virágával.

Klasszikus ajándék, mégis mindig sokat ad. Elvégre melyik édesanya ne olvadna el attól a látványtól, amikor gyermeke két nagy puszi kíséretében illatos virágot ad neki ajándékba? Legyen az akár csak  egy szál virág vagy díszes virágcsokor. Ha pedig anyukád szívesen bíbelődik a kertben pompázó növényekkel, akkor bizony a cserepes virág lesz a legjobb választás. 

 

3. Töltsetek együtt időt, egy jó kis programmal fűszerezve.

Tedd a szívedre a kezed, és gondold végig az alábbi kérdésre adott válaszod: Mikor töltöttél el utoljára minőségi időt anyuddal? 

Ha azt válaszolnád erre a kérdésre: „Hát olyan már régen volt.”, akkor az Anyák napja egy tökéletes lehetőség lehet arra, hogy elmenjetek együtt kirándulni, moziba vagy beülni egy jó kávéra és beszélgetni. De akár meglepheted egy közös pihentető wellness hétvégével is, ha van rá lehetőséged.

 

4. Főzd meg neki kedvenc menüjét.

Igen, mi is tudjuk nagyon jól, anya főztjénél nincs finomabb. Ő viszont biztosak vagyunk benne, hogy nagyon örülne neki, ha elkészítenéd például a kedvenc ételeit.

A legjobb az lesz, ha abszolút meglepetésként hat majd az ajándék. Szóval igyekezz titokban tartani a nagy sürgés-forgást a konyhában, vagyis tereld el valahogy a figyelmét. Amikor a menü összeállt, egy játékos meghívó átadásával csald oda a feldíszített asztalhoz.

 

Ha mindezek mellett azért szeretnéd meglepni valami plusz különlegességgel, de elakadtál volna idén az ajándék beszerzését illetően, vagy ha kifogytál az inspirációból, akkor lesd meg illatos Anyák napi ajándékcsomagjainkat, amiket itt találsz.